Dostava

SolariONE ne izvršava uslugu dostave već za nas uslugu pružaju vanjski suradnici. Usluge dostave ugovaraju se s prodajnim osobljem prilikom zaključivanja kupnje i vrijede u skladu s uvjetima prodaje u Multiplex digital d.o.o.

SolariONE je online web trgovina bez lagera/skladišta te se bazira na dropshipping metodi.
Dropshipping je maloprodajna metoda u kojoj dućan/prodavač ne posjeduje fizičku robu koju prodaje. Umjesto toga, kada takav dućan proda robu krajnjem kupcu, dućan je mora kupiti od dobavljača/proizvođača koji je direktno šalje krajnjem kupcu. Kao rezultat toga, dućan/prodavač nikada ne vidi niti upravlja tom robom.

Dostava se vrši za cijelo područje Hrvatske, uključivo i otoke.

Dostava će biti izvršena u roku od 2 do 4 radna dana od primitka uplate.

S namjerom potpune transparentnosti za krajnjeg kupca, omogućli smo izračun troškova dostave na stranici artikla, na stranici košarice te stranici narudžbe. Taj je izračun točan jedino ukoliko kupac unese točne i precizne tražene podatke. U suprotonome je moguće odstupanje troškova dostave koje će biti prikazano u ponudi i poslano kupcu.

Preuzimanje robe u vlastitom angažmanu

Kupac ima pravo na prikup robe u vlastitom anagažmanu.

Kupac robu nakon uplate može podići radnim danom od 09 do 16h u uredu Multiplex digitala.

Vrijeme dostave

Prosječno vrijeme dostave je 2 do 4 radna dana od primitka uplate.

No s obzirom da Multiplex digital ne vrši uslugu dostave već istu za za nas pružaju vanjski suradnici, ne možemo utjecati na potencijalna kašnjenja u vremenu dostave. Ista se dešavaju vrlo rijetko te u posebnim prilikama (npr. Božić).

Dostava na otoke i u manja mjesta se odvija prema rasporedu dostavane službe (npr. 2 puta tjedno). U nekim posedbnim slučajevima dostava se odvija do najbliže luke.

Vaši kontakt podaci će biti prosljeđeni dostavnoj službi kako bi vas kontaktirali oko točnog vremena dostave.