Naša misija

Analizom svjetskog i posebno europskog tržišta, uvidjeli smo da se na domaćem tržištu još uvijek, usprkos velikoj ponudi, nudi kurkumin nedovoljne kvalitete i po neopravdano visokoj cijeni.

Razvojem prakse da se preparati kupuju „iz fotelje“ bez nepotrebnog gubljenja vremena za odlazak u ljekarnu i uz pružanje mnogo više informacija kupcu o karakteristikama, učinku i prednostima pripravka od kurkumina od onih informacija koje dobivaju od trgovaca u ljekarnama, želimo utjecati i na pad nepotrebnih troškova koji su sada sastavni dio maloprodaje ljekarni i sl. prodavaonica.

U ovim uvjetima koje nudimo kupcima kapsula CurcuONE osigurali smo sve relevantne informacije da su sigurni što kupuju, da kupuju najkvalitetniji proizvod na hrvatskom tržištu, da ga dobivaju po optimalnim uvjetima isporuke i po najboljoj mogućoj cijeni.

Naš cilj

Poslovni cilj Solari 1 d.o.o. tvrtke je ponuditi tržištu najkvaliteniji pripravak od kurkumina po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Ono što mi nudimo kupcima prilikom naše suradnje jest potpuna kontrola troškova. Pod time podrazumijevamo da se omogućuje svakom kupcu uvid u sve troškove koji nastaju pri kupnji i dostavi pripravaka kurkumina prije same kupnje robe. Na taj način kupac sam odlučuje koje usluge tj. troškove želi, a koje će sam izvršiti u procesu nabave i dostave, te je na taj način u mogućnosti izbjeći za njega potencijalno nepotrebne troškove.

Naš poslovni cilj jest da kupcu kod pružanja usluga prodaje osiguramo izračun, po njega najpovoljnijih cijena, a da je ta cijena svakako bitno niža od cijene koju bi morao platiti u standardnoj ljekarni i sl. trgovinama.

Još jedan od naših ciljeva jest zadovoljiti potrebe i želje kupca, te kontinuirano raditi na kvalitetnoj ponudi pripravaka od kurkumina i usluga.

Iskustvo Solari 1 d.o.o. stečeno je kroz više od 17 godina poslovanja, koji je u potpunosti podređen pružanju potpunog zadovoljstva svakom našem potencijalnom kupcu.

Ukoliko želite samo savjet ili informaciju, pošaljite upit na našu mail adresu i ljubazno osoblje će Vam najiskrenije pokušati pomoći.

Multiplex digital d.o.o.

INFORMACIJE O NAMA

WEB STRANICA


Adresa web stranice: www.kurkumin.hr
Telefon: 01/6177-144
Email: [email protected]

UVOZNIK


Uvoznik: SOLARI 1 d.o.o.
Adresa tvrtke: Selska cesta 217/1a, 10000 Zagreb
Email: [email protected]
OIB: 54975869397
MBS: 080729487

UGOVOREN PRODAVAČ


Prodajno mjesto: Multiplex digital d.o.o. – Tehnopolis
Adresa prodajnog mjesta: Savska cesta 41 (Zagrepčanka), 10000 Zagreb
Telefon: 01/ 6177-144
Email: [email protected]
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak od 08 do 16h
OIB: 92580211889
MBS: 080422245